Eldora » Einde Van De Classics Revival Band

Einde Van De Classics Revival Band

Gepubliceerd op 11 juni 2021 om 20:47

Er komt een moment dat het doek definitief valt…
Harrie en zijn toenmalige kornuiten zijn er in 1967 mee begonnen, en hebben samen met Johnny Hoes, Adri-Jan Hoes en Fred Limpens de Vlaaiensound gecreëerd en op de kaart gezet.
Begin 2010 zijn Rolph, Edward en Erik de uitdaging aangegaan om met Harrie deze unieke sound weer live te gaan brengen. Het scheelde uiteraard enorm dat we de originele stem en het gitaargeluid in ons midden hadden. De nadruk kwam te liggen op de Classics nummers, waarvan er een groot aantal waren die voorheen nog nooit live waren gespeeld, aangevuld met covers uit die roemruchte periode.
En we hebben genoten.
Mooie hoogtepunten meegemaakt, zoals o.a. de geweldig mooie piraten-festijnen in het Oosten van het land en uiteraard het onvergetelijke 50-jarig jubileum in 2017. Maar ook onvergetelijke dieptepunten, zoals een sterfgeval op de dansvloer tijdens Papa Peppone, wat de goede man net daarvoor zelf nog had aangevraagd…
Onlangs is Rolph, de bezieler van dit bandje, tot de conclusie gekomen dat de balans tussen zijn leven als muzikant en zijn werk en privéomstandigheden niet meer juist is. En dan moet je keuzes gaan maken.
Dus na 10 mooie jaren van deze Classics Revival Band, zetten we er een punt achter.

 

We willen de muzikanten bedanken waar het allemaal mee is begonnen, Harrie zijn partners-in-crime: Bèr, Ton, Jan, Pierre, René, Joep, Peter, Huub, Dominique, Bart, Hans en Gerard. De mannen van Sound Support Rosmalen, Mocon Showtechniek en LNSound voor het verzorgen van het geluid en licht in de afgelopen 10 jaar. De medewerkers van het artiestenbureau Viking Entertainment Group, alle organisatoren waar we te gast zijn geweest en tot slot uiteraard de fans van het eerste uur, de nieuwe gewonnen zieltjes en alle toevallige passanten.
Het is geweldig mooi geweest.
Merci!

Op een nader te bepalen datum zullen we in Stramproy, daar waar het allemaal ooit begon, voor de laatste keer de Vlaaiensound live ten gehore brengen.

Harrie, Rolph, Edward en Erik.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.